Фасадна система Fronto

Fronto е ламелен панел за външна употреба, който може да се използва както за фасади, така и като завършващ елемент за тавани, балкони или тераси. Панелът е устойчив на механични повреди и на въздействието на слънчевата светлина. Профилът е водоустойчив, лек и не натоварва конструкцията. Не изисква поддръжка и е лесен за почистване. Това е гаранция за дългогодишна безпроблемна употреба. Идеална алтернатива на дървените фасади. Предлага се в 5 цвята. Благодарение на използваната модерна технология за термичен печат панелите точно наподобяват естествения материал, имат разнообразна и интересна дървесна шарка, без ефект на повторяемост при по-късите секции.

Fronto е универсален продукт, който предлага много възможности за проектиране. Формата на профила позволява панелът да бъде монтиран както вертикално, така и хоризонтално. Освен това може да се комбинира с други фасадни панели на VOX, като например системата Max-3 и стрехите Infratop, или с негова помощ да се създава хармоничен преход между различни равнини, като например стена и таван. В зависимост от проекта Fronto е подходящ както за цялата сграда, така и като единичен акцент върху фасадата.

Фасади Fronto на стойност 42лв. на кв.м.

МОНТАЖ

Прочетете инструкциите преди да монтирате продукта. Преди да започнете работа, проверете закупените продукти внимателно за производствени дефекти. Моля, обърнете внимание, че инсталираният продукт в несъответствие с инструкциите отменя гаранцията.
Файл с монтажна схема: инструкции