Композитни настилки BROOKLYN

Устойчив на UV лъчи

Устойчив на петна

Устойчив на хлъзгане

Dark Grey – smooth face

Teak – smooth face

Light grey – smooth face

Ipé – smooth face

Dark Grey – textured face

Teak – textured face

Light Grey – textured face

Ipé – textured face

Всичко, което трябва да се знае

+ Коекструдирани настилки

+ Обръщаем и подвижен профил

+ Матирано гладко лице

+ Дървена релефна повърхност

+ Различни цветове

+ Устойчив на петна и избледняване

Предимства на продукта

+ Екструдиран защитен слой

+ Реверсивен профил: 2 ефективни страни

+ Жлеб за крепеж от неръждаема стомана

Характеристики

Материал

40% полиетилен HD + 60% дървесни влакна

Плътност

1170 kg/m3

Коефициент на еластичност

3100 Mpa

Разширение

0.0389 mm/m/°C

Топлопроводимост

0.2W/mK

Коефициент на еластичност

Delta E = 1,09 < 5

Размери

22.5 x 138 x 3600 mm

Крепежни елементи

Клипс от неръждаема стомана Cobra Hybrid 8-18

Тип на екструдиране

коекструдиране 360°

Устойчив на всякакви петна

Плоскости BROOKLYN изискват много малко поддръжка. Петна като мазнини, вино или кетчуп могат да се почистват лесно със сапунена вода.

Препоръчва се поне веднъж годишно да измиете терасата си с миялна машина под налягане (максимум 120 бара), за да отстраните мъха, който има тенденция да се натрупва през зимата и в частите, които не са изложени на слънце.

По-твърдите петна могат да се мият с уайтспирит без риск от избледняване.

Защитен слой

Финият слой полиетилен, покриващ цялата плоча, ефективно предпазва композитната дървесина от вода и всякаква влага, която се събира. Регистрираните разширения са много ниски – само 1 мм на линеен метър при излагане на температура от 30°.

Плочата е напълно устойчива на дъжд и дъждът се оттича, без да позволява на водата да проникне в защитената композитна дървесина. Към този тънък слой са добавени и UV-устойчиви добавки, за да се избегне всякакво избледняване с течение на времето.

Fiberdeck гарантира, че за период от 15 години при нормални и правилни условия на експлоатация и при условия на монтаж в съответствие с инструкциите, написани от Fiberdeck, дъските BROOKLYN няма да бъдат обект на дефекти, свързани с производството им, пукнатини, отломки, разслояване, гниене или структурни повреди, причинени от гъбички, дървоядни насекоми или атаки на термити.

Fiberdeck гарантира устойчивостта на дъските за тераси BROOKLYN на петна и избледняване, при спазване на инструкциите за монтаж и употреба в жилищни помещения.

Декингът BROOKLYN е напълно устойчив на петна, а блясъкът му се поддържа от процеса на коекструдиране, който покрива дъската с чист полиетиленов филм, за да се осигури перфектно запечатване на покритието. Поддръжката е по-лесна и се ограничава до просто изплакване с вода.

Сместа от полиетилен с висока плътност и дървесни влакна, съставляваща сърцевината на дъската, също осигурява много добра устойчивост на удари и износване.