Weo 60

UV-Устойчивост

Екологичен

Бърз

20г. гаранция

Cedar

Teak

Ipé

Dark Grey

Всичко, което трябва да знаете

  • Уникален дизайн – визия на тропическо дърво
  • 20 години гаранция за цвят
  • Многоцветни цветове
  • Лесен монтаж

Предимства на продукта

  • Коекструзионен слой
  • Клетъчен олекотен профил
  • Лесен монтаж посредством метални клипсове
  • Не се нуждае от поддръжка

Стабилен клетъчен профил

Водоустойчив

Облицовъчните панели WEO са водоустойчиви, като ко-екструзионният слой защитава дървесния материал, създавайки водоустойчива бариера срещу навлизането на влага. При хоризонтален монтаж трапецовидният профил позволява оттичането на дъждовната вода и предотвратява застояването на вода. Композитната облицовка Fiberdeck WEO е издръжлива на ко-екструзия и притежава свойството на задържане на топлината на дървото. Нюансите в цветовете придават впечатление за естествен, необработен материал.

Лесна инсталация

Профилът WEO 60 е стабилизиран в долната основа, като това предпазва от устойчивост на удар. Композитната облицовка WEO 60 се монтира по същия начин като облицовката WEO 35, като се използват цветни винтове или винт от неръждаема стомана, завинтен във вдлъбнатината на перото. Профилът също така разполага с оребряване на гърба, за да осигури вентилация между опората и облицовката. Покритието на дъската WEO е устойчиво на гниене и няма риск от натрупване на влага.

Външна изолация

Изолацията на нашите сгради е важен въпрос за намаляване на въглеродното въздействие. Профилът тип пчелна пита, в комбинация с изолация, осигурява изолационно решение, което е много близко до това на дървото. Продуктът е идеален за места, които са изложени на лоши атмосферни условия. Композитните панели са напълно съвместими с композитните системи за външна топлоизолация (ETICS) и могат да се адаптират към всяка изолационна система (напр. RedAir System).

Добре изглеждаща имитация на дърво

Структурата на WEO облицовката е подобна на тази на жив материал. Съставен е от набор от микрорелефи и вдлъбнатини, които наподобяват естествено дърво. Продуктът изглежда така, сякаш има естествени повърхностни влакна. За да се подчертае допълнително този вид на истинско дърво, цветовете на облицовката не са хомогенни. Те са съставени от няколко многоцветни пигмента, които се смесват произволно, за да имитират цвета на дървена дъска.